Trustpilot
  • Fri fragt over 399,- fragt 39,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Handelsbetingelser

   

Generelle oplysninger

 

Virksomhedens juridiske navn

Amity

​Rolfsgade 137

6700 Esbjerg,

​Tlf.: 93 86 68 96

​CVR. Nr.: 25092384

​Mail: kundeservice@amity.dk.

Disse salgs-og leveringsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer på www.amity.dk.

Betaling

 

www.amity.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse og nye ændringer. Du kan kun foretage køb, når webshoppen er åben og tilgængelig.

For at handle på www.amity.dk skal du være fyldt 18 år. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

 

Du kan betale via Mobilepay, Dankort, VISA, Mastercard, Diner eller via bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  Du kan se bankoplysninger nederst på forsiden. 

Vi hæver først betalingen fra dit kort, når din pakke afsendes.

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Fragt

 

Fragt koster 39 dkk og den sendes til den pakkeshop som du selv vælger. Er fragtfrit over 399dkk. OBS hvis der returneres og man kommer under de 399dkk, så betaler man for fragt.

Normalt går der 1-2 hverdage fra den modtages, pakkes, afsendes og kommer frem i den valgte pakkeshop. Med i din pakke er en returlabel, den koster 50kr at benytte - hvis noget skal byttes eller retur. Det fratrækkes dit køb. Dette er valgfrit at benytte, blot en service.

 

Husk udfylde returseddel: Returseddel og enten vedlægge den i pakken eller e-maile den til retur@amity.dk

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail og vedhæfte den udfyldgte returseddel til retur@amity.dk

( returseddel finder du her: Returseddel til AMITY )
 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Sender du hele din ordre retur, betaler vi den fragt du betalte, da du gennemførte din ordre. Leverer du kun noget af din ordre retur, får du pengene for varerne refunderet, men fragten fra den oprindelige ordre, vil du ikke få refunderet.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du benytte den returlabel som er vedlagt. Koster 50dk at benytte, og det fratrækkes dit køb. Husk udfyld returseddel og send til vores mail retur@amity.dk eller send med i returpakken.

 
Varens stand, når du sender den retur


Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind, eftersom du selv har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har modtaget din leverance.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og pakker skal sendes direkte til vores adresse.

Du skal sende en returseddel online eller med sende i pakken ( retur@amity.dk). Vi svarer hurtigst muligt.

 

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • -  du reelt har taget varen i brug
  • - at varen ikke er lagt i den oprindelige indpakning ordentlig
  • - den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • - du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de  fungerer på 
  • - du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.


Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger samt returfragt hvis label benyttes. Senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Amity​

Rolfsgade137​

6700 Esjerg


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

 

Reklamationsret

 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Husk kontakt os enten på mail eller telefon. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. 

 

Varen sendes til:

Amity​

Rolfsgade137​

6700 Esjerg

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos Amity og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.amity.dk er Thomas Larsen.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@amity.dk  

 

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@amity.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.05.2021